Cautare

3704 de rezultate pentru "stop violenta olimp 07 08 2010" (3.24 secunde)
La data de 9 noiembrie 2010, un barbat de 56 de ani din jud.
Poate deveni violenta si infioratoare la nervi si se asteapta la supunere totala din partea celorlalti, fiind incapabila sa recunoasca atunci cand greseste. ... Nu isi plange de mila si zambeste aproape non stop.
Violenta in familie a capatat conotatii inspaimantatoare in ultima perioada. ... STOP. Pana aici. Exista institutii specializate care ofera pe langa consiliere psihologica si remuneratii substantiale din partea statului.
Nu au lipsit nici accentele personale, Alianta "D.A.” neratand ocazia de a-si mai acuza inca o data adversarii de folosirea, in campanie, a unui "intreg arsenal de dezinformari, minciuni, calomnii, santaj, amenintari si chiar acte de violenta fizica”, in timp ce PSD se declara, la randul lui, "consternat” de "strategia murdara pusa la cale de conducerea Aliantei PNL-PD, bazata pe dezinformare, frauda si asa-zisa nesupunere civica in cazul unor rezultate negative pentru Alianta la scrutinul din 28 noiembrie, mergand chiar pana la acte de violenta”.
Aceasta genereaza conflicte de natura etnica si religioasa, xenofobie si rasism, violenta si respingerea in bloc a fenomenului.
Tezele galeriei de pe strada sunt prelucrari stilizate ale incitarilor la violenta facute prin mesajele procurorilor. ... (Nu ma astept sa fie vreo autosesizare a CNA privind propaganda si incitatea la ura si violenta practicate de acest post de televiziune).
fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa vietii.Cat de mare este darul pacii spirituale a sufletului si darul pacii sociale in familie, in comunitate si in lume se poate intelege mai ales cand aceasta pace lipseste, cand pacea si bucuria sufletului sunt inlocuite cu tulburarea si cu depresia, cu cearta si cu violenta, cu razvratirea si ura, cu invrajbirea si ostilitatea, cand fiecare judeca pe toti ceilalti, fara a-si vedea propriile greseli.Astazi, cand creste violenta verbala si fizica in familie, in scoala, in societate si se inmultesc conflictele militare si terorismul in multe parti ale lumii, cand multi oameni, fiindca nu mai au pace si bucurie in suflet, cauta fericirea in alcoolism ori in consumul de droguri, iar altii ca sa scape de depresie si deznadejde se sinucid, activitatea educationala, pastorala si social-filantropica a Bisericii trebuie intensificata.
Mai trebuie adaugat ca Ionut Vulpescu nu e de acord cu violenta, de oriunde ar veni ea. Societatea civila nu are, prin definitie, nici permis de violenta, nici de imunitate in fata legii.
Mai trebuie adaugat ca Ionut Vulpescu nu e de acord cu violenta, de oriunde ar veni ea. Societatea civila nu are, prin definitie, nici permis de violenta, nici de imunitate in fata legii.
Fata sa tumefiata prezinta urme evidente ale unei manifestari de o violenta cumplita. ... Pe strada, in trafic, in case, imaginile buletinelor de stiri infatiseaza violenta rabufnind din toate straturile societatii romanesti, atavic, fara niciun fel de control.
O flama violenta de dimensiuni catastrofale care izbucneste cvasiinstantaneu si tot ce prinde intoxica, otraveste si arde -Tudorel Butoi: ... O flama violenta de dimensiuni catastrofale care izbucneste cvasiinstantaneu si tot ce prinde intoxica, otraveste si arde.
Vaticanul a condamnat in mod vehement atentatele islamiste comise la Paris, soldate cu aproximativ 120 de morti si 200 de raniti, catalogandu-le drept violenta terorista nebuneasca. ... Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
O expunere mai indelungata la aceasta culoare poate duce in final la o explozie de violenta. ... O expunere mai indelungata la aceasta culoare poate duce in final la o explozie de violenta.
Familia traditionala este un focar de violenta, alcoolism, abuz. ... In al doilea rand, violenta si abuz se regasesc si in interiorul familiilor si cuplurilor homosexuale - ba chiar, dupa unele studii, intr-o masura mult mai mare in cadrul cuplurilor de acelasi sex (de cel putin doua ori mai ridicata).
A luat o turnura aproape violenta. ... - De ce este asociat intotdeauna sexul cu mania, gelozia, cruzimea, lacomia, posesivitatea, violenta, si niciodata cu bucuria, amuzamentul, iubirea, prietenia si celelalte calitati sublime cu care obisnuiesti sa il asociezi tu?
atacarea cu violenta a ordinii constitutionale, caracterul unitar si indivizibil al statului roman reprezinta infractiune.
"Dorim in numele PDL sa facem un apel catre toate celelalte partide politice aflate in campania electorala pentru a pune capat manifestarilor de violenta din unele judete", a anuntat Theodor Stolojan.
Stefanescu a mai declarat in conferinta de presa sustinuta joi ca intreaga campanie pentru alegerile locale, cel putin in Bucuresti, a fost murdara si violenta si a inghitit sume enorme si bani murdari.
In perioada 13-15 iunie 1990, la Bucuresti, fortele de ordine sustinute de mineri au raspuns in forta impotriva protestatarilor din Piata Universitatii care atacasera cu violenta institutii ale statului.
Dupa primul razboi mondial social-democratia a renuntat la violenta ca mijloc pentru obtinerea puterii si transformarea fortata a societatii intr-o colectivitate de proletari. ... Dupa primul razboi mondial social-democratia a renuntat la violenta ca mijloc pentru obtinerea puterii si transformarea fortata a societatii intr-o colectivitate de proletari.
google-analytics.com